Wat is Reiki?

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.

Het is de bron van leven en bewustzijn, die zorgt voor groei, bloei en balans.

Iedereen is vanaf zijn geboorte in staat de levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven. Soms, door heftige emoties, stress of andere oorzaken, ontstaan er blokkades waardoor de energie niet meer volledig kan stromen. Je voelt je uit balans, krijgt allerlei klachten of fysieke ongemakken.

Een reiki behandeling

Een reiki behandeling brengt het zelfgenezend vermogen van de mens op gang zodat de levensenergie weer kan gaan stromen. De behandeling bestaat uit verschillende handposities, waarbij steeds een ander deel van het lichaam reiki ontvangt en doorsluist naar onderliggende lagen. Een reiki behandeling werkt in op alle aspecten van het mens-zijn: het lichaam ontspant, geeft aan waar het behoefte aan heeft en wat het wil loslaten, de geest komt tot rust.

De behandeling vind plaats bij mij in de huiskamer, waar ik een rustgevende plek heb gecreëerd met voldoende privacy. Tijdens de behandeling die ongeveer 60 tot 90 minuten duurt, neem je in gewone kleding plaats op een massagetafel en krijg je indien gewenst een lekker kussentje en/of dekentje. Hierbij kan er Reiki muziek spelen, kaarsen worden gebrand of wierook of geurolie worden gebruikt. Dit laatste gebeurt in overleg voor het geval iemand dit niet prettig vind. 

Let op! een reiki behandeling vervangt nooit de dokter of hulpverlener.

Jouw investering:

 

Reiki behandeling 60-90 minuten € 35