Wie ben ik?

Welkom op mijn site!  Mijn naam is Joyce en ik vertel jou graag iets meer over mijzelf en waarom ik zo enthousiast ben geworden om mijn eigen praktijk te beginnen.

Ongeveer 8 jaar geleden werd ik steeds vermoeider en zieker. Ik had veel pijn in mijn lichaam, zat onder de blauwe plekken en was bang dat ik in een rolstoel zou komen vanwege de vermoeidheid. Fibromyalgie werd er gezegd en daar moest ik het mee doen. Ik zat 2 jaar in de ziektewet en deed mee aan een revalidatie traject. Dit om te leren hoe ik met de ziekte om moest gaan.

Daar kwam voor mij het keerpunt. Er mee leren omgaan? Mijn lichaam gaf duidelijk aan dat er iets aan de hand was. Vanaf dat moment had ik besloten meer naar mijn lichaam te luisteren. Ik heb diverse alternatieve geneeswijze gedaan en daar kwam naar boven dat ik Candida had. Na een jaar lang suikervrij te hebben gegeten en nog beter op mijn voeding ben gaan letten, waren al mijn klachten, de pijn en de blauwe plekken verdwenen waardoor mijn energie weer terug kwam. En zo leerde ik in de afgelopen jaren steeds meer dat lichaam en geest met elkaar samen werken en het van groot belang is om er naar te luisteren en in balans te blijven.

Vervolgens ben ik in aanraking gekomen met Reiki en Access Bars®  hierdoor valt voor mij alles op zijn plek. Dit alles maakt het voor mij zoveel lichter en begrijp nu meer waarom de dingen zijn zoals ze zijn, waardoor ik met groot plezier en veel liefde mijn praktijk ben begonnen om jou hiermee kennis te laten maken en te helpen.

Wil je meer informatie, dan kan je dit vinden op deze site. Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken?