Wat is Access Bars®

Er zijn 32 punten op je hoofd (Access Bars®) die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen en betrekking hebben op thema’s zoals creatie, geld, verdriet, vreugde, vrede, dankbaarheid en verouderen. Het is een energetisch lichaamsproces waarbij je moeiteloos alles verwijdert wat je niet meer nodig hebt.Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Niet alleen voor volwassenen maar ook voor de student en kinderen met of zonder een diagnose of rugzak. Een (energetische) hoofdmassage voor iedereen die echt wil ontspannen, een leeg hoofd wil, die verbinding wil tussen hoofd en lichaam, die in zijn kracht wil komen te staan en die keuzes wil maken die passend zijn voor dat moment.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals:

*stress
*piekeren
*burn out
*pijn
*slecht slapen
*faalangst
*hooggevoeligheid
*lichamelijke klachten
*vermoeidheid
*migraine en zo veel meer

Iedereen is anders, dus er is geen “normale” Access bars sessie. Elke keer kan anders zijn. Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is.

De behandeling vind plaats bij mij in de huiskamer,waar ik een rustgevende plek heb gecreëerd met voldoende privacy. Tijdens de behandeling, die 60 tot 90 minuten duurt, neem je in je gewone kleding plaats op een massage tafel en krijg je indien gewenst een lekker dekentje en/of kussentje. De behandeling bestaat uit zachte aanrakingen waarvan eenmaal op handen en voeten en de rest op het hoofd.  Er kan van alles besproken worden, of het nu over de behandeling gaat of andere onderwerpen. Er kan ook in stilte genoten worden van de behandeling, deze keuze ligt altijd bij jou.

 

Let op! Access Bars® vervangt nooit de dokter of hulpverlener

Jouw investering:

Acces Bars kennismaking sessie 30 minuten € 25

Acces Bars sessie 60-90 minuten € 55